BeautyillShop Liquid Nail Art Tape

Nieuw! Liquid nail art tape: WIT

4 (3) - kopie

Het zit er al een tijdje aan te komen: meer kleurtjes liquid nail art tape! Gewoon voor de fun, de werking blijft uiteraard hetzelfde.

Nieuw! Liquid nail art tape: WITHoewel wit geen officieel geen kleur is noem ik het voor het gemak wel even een nieuwe kleur. Hoewel de werking hetzelfde is kun je het qua droog proces het beste vergelijken met de roze kleur. Het kleurverschil is niet gigantisch maar zeker wel aanwezig. De witte kleur veranderd namelijk een beetje in een mooie crème kleur.

Nieuw! Liquid nail art tape: WITNieuw! Liquid nail art tape: WITQua verpakking, kwastje en prijs is alles hetzelfde gebleven.

Overigens ben ik altijd super benieuwd naar jullie bevindingen en vind ik het heel leuk om jullie creaties te zien. Tag me dus vooral op social media als je de liquid hebt gebruikt of stuur me een persoonlijk berichtje.

Nieuw! Liquid nail art tape: WITNieuw! Liquid nail art tape: WITWil je eerst de mening van andere bloggers lezen? O.a. Serena van Beautylab en Miriam van Nailtalk hebben de liquid getest! Op deze pagina kun je de reviews van bloggers lezen.

Liquid nail art tape is te koop in mijn eigen webshop: Beautyill Shop voor €8,99 (10 ml) in de kleuren zwart, roze en wit.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  NailTalk
  18 januari 2016 at 11:07

  Onmisbaar!!!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 januari 2016 at 13:56

  Dit lijkt mij erg handig wanneer ik met mijn stamping polish in de weer ga

 • Reply
  Anita
  16 januari 2016 at 19:28

  Oh wauw, dit lijkt me echt heel handig aangezien mijn nagellak altijd overal en nergens zit.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  16 januari 2016 at 13:01

  Oh wat handig, ziet er heel leuk uit!

 • Reply
  Manon
  16 januari 2016 at 12:59

  Ziet er top uit!

 • Reply
  maxine
  16 januari 2016 at 11:25

  ziet er super tof uit! ik ga er zeker is naar kijken.

 • Reply
  Mandy
  16 januari 2016 at 08:20

  Lijkt me super handig, wil het altijd nog eens uitproberen

 • Leave a Reply

  Translate »