Beauty Fav Gezicht Make up

NARS Orgasm VS Super Orgasm

DSC09864

Volgens mij is het inmiddels geen geheim meer; ik ben dol op NARS Orgasm, of beter gezegd; kei verslaafd! Wie niet, ik ben heus niet de enige! Maar omdat ik deze dagelijks draag wilde ik voor een avondje uit wel nog meer kunnen uitpakken en besloot ik Super Orgasm eens te proberen. Ook deze heb ik inmiddels al een hele poos -zoals je kunt zien op de foto- en vandaag lees je mijn uitgebreide review over deze blushes en de verschillen.

NARS Orgasm VS Super OrgasmMijn verliefdheid begint eigenlijk al bij de doosjes, ik heb een zwak voor de verpakkingen van NARS zoals ik je eerder al vertelde. Ze zien er in het begin heel mooi uit maar door de mat zwarte, soort van rubber achtige verpakking is dit binnen no time verdwenen. Vooral bij de Super Orgasm is dit een kleine ramp want de chunky glitters verpesten je verpakking een beetje en dit krijg je ook echt niet meer schoon. Maar het formaat is fijn en ligt heerlijk in de hand waardoor ik de spiegeltjes ook vaak gebruik voor touch ups.

beneden-32NARS Super Orgasm

In vergelijking met Orgasm is deze net wat meer peachy en meer aanwezig, los van de chunky glitters gezien. De glitters, of beter gezegd flecks zijn goud en passen net wat mooier bij een warme ondertoon. Het lijkt alsof Orgasm meer goud in zich heeft en net wat meer die gouden glans achterlaat dan Super Orgasm. Anders zou het ook wel heel veel van het goede worden met flecks en een grote hoeveelheid gouden shimmer. Hierdoor ogen de kleuren ook net wat verschillend.
Super Orgasm is meer korrelig en laat makkelijker los in de pan (door de flecks) en hierdoor oogt het dus ook direct een stuk gepigmenteerder maar in feite krijg je ook meer product op je kwast. Het grote nadeel bij deze blush is het aanbrengen want voor je het weet belanden de glitters op andere plaatsen dan je wangen. Zo dwarrelen ze bij mij telkens in mijn decolleté waardoor het een glitter verzamelplek word daar. Iets om rekening mee te houden met het gebruik van je kwast.
Ondanks dat Super Orgasm wat gepigmenteerder oogt valt deze kleur wel meer weg bij mijn huidtint, zie je het verschil met Orgasm? De glitters zie je zoals je ziet niet van een afstandje en zijn op je huid subtieler en minder schrikbarend dan in de pan.

DSC09847DSC09859DSC09852DSC08731NARS Orgasm

Orgasm lijkt net wat minder gepigmenteerd dan Super Orgasm. Orgasm is een mooie peachy roze blush met een gouden glans, dé bestseller van NARS waarvan je bij veel merken goede dupes kan vinden. (Sleek heeft een hele goede!) De kleur is bedoeld om je natuurlijke blush een beetje na te bootsen maar met net dat beetje extra’s. Daarom oogt hij -ondanks de gouden glans- toch redelijk natuurlijk en staat hij heel veel dames prachtig.

DSC09877nars-orgasm-vs-nars-super-orgasm-swatchesSwatches

S.O. staat voor Super Orgasm, O voor Orgasm bij de swatches zodat je de verschillen duidelijk kunt zien.

Mijn favoriet? Oké Orgasm blijft favoriet maar ik vind Super Orgasm een hele leuke toevoeging voor de avond wanneer je best wel een heel klein beetje sparkle wil. Ook super leuk met de kijk op de feestdagen alweer, dan zal ik deze zeker vaak dragen. Wel moet ik deze door mijn huidtint wat meer aanzetten dan ik van Orgasm gewent ben anders valt de kleur een beetje bij me weg.

NARS is te koop via HQHair.com of via Narscosmetics.eu voor deze blushes betaal je ongeveer €30,00 per stuk (4,8 gram)

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Nicole
  6 oktober 2015 at 22:07

  Wauw super orgasm vind ik ook erg mooi! En wat een mooie foto’s!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  2 oktober 2015 at 10:32

  Ik vind Orgasm toch wel erg mooi! deze staat ook al op mijn lijstje.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  1 oktober 2015 at 11:48

  Wat een prachtige productfoto’s heb je gemaakt zeg

 • Reply
  Ingrid
  1 oktober 2015 at 02:02

  Ik moest voornamelijk lachen om je glitter decolleté x

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  30 september 2015 at 23:59

  Wat een mooie blushes toch..

 • Reply
  Nicole
  30 september 2015 at 21:24

  Ik ben verliefd op Nars Orgasm en Super Orgasm lijkt me dan net iets fijner. Alleen omdat hij iets meer gepigmenteerd is.

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  30 september 2015 at 21:23

  ik heb zelf de nars orgasm
  hij is echt zo prachtig, maar die super is ook wel geweldig

  liefs
  karlien

 • Reply
  Lillyshuid
  30 september 2015 at 21:03

  Super leuk artikel! En ik ben ook verliefd op NARS Orgasm!

 • Reply
  Joanne
  30 september 2015 at 13:13

  Wat een mooie blush, vooral die met glitters ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Ceetje
  30 september 2015 at 11:23

  De gewone Orgasm staat ook nog hoog op mijn lijstje. Nu gebruik ik de Sleek Rose Gold veel. Die heeft ook zo’n prachtige glans!

 • Reply
  Michelle Kaiser
  30 september 2015 at 11:01

  Wat een prachtige blush zijn het inderdaad. Zelf heb ik Nars Orgasm met veel liefde gebruikt, ik had hem gewonnen met veel andere producten, maar bij mij is ook opgevallen dat je inderdaad flink moeite moet doen voor een flinke pigmentatie. Super Orgasm lijkt mij daardoor beter omdat hij zo te zien mooier en beter gepigmenteerd is en je er ook langer mee kunt doen.

 • Reply
  Nicole
  30 september 2015 at 09:23

  Ik moet zeggen dat ik super orgasm ook eigenlijk wel heel mooi vind, misschien nog wel iets mooier dan orgasm.

 • Reply
  Amelie
  30 september 2015 at 09:01

  Fijne blogpost, hier was ik al langer benieuwd naar!

 • Reply
  Femke
  30 september 2015 at 08:58

  Ik vind Super Orgasm je net wat mooier en sprekender staan. Wel vind ik beide blushes erg mooi :-)!

 • Reply
  Svenja
  30 september 2015 at 08:44

  Nars is inderdaad een super mooi merk. En allebei de blushes zijn prachtig <3 Mijn voorkeur gaat ook uit naar Orgasm, maar Super Orgasm is inderdaad perfect voor een feestje wanneer je wat extra wilt uitpakken1

 • Reply
  Jamey
  30 september 2015 at 08:43

  Wauwie! Wat een prachtige blushes!!!

 • Leave a Reply

  Translate »