Beauty Budget Make up Ogen

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof | Mascara & Eyeliner

Vanaf vandaag zijn waterproof producten erg handig, het wordt zo’n mooi en warm weer dus dat betekend zwemmen & zweten -en zoals altijd in Nederland zullen we dit weer afsluiten met flinke regenbuien-.  Daarom heb ik de afgelopen tijd deze producten van Miss Sporty getest.

Je ziet direct dat het om waterproof make-up gaat door de opvallende blauwe kleur van de verpakkingen. (Vervelend als producten het ook zo’n kleur geven als het niet om waterproof gaat, dit is toch herkenbaar voor veel mensen.)
De vorm van de mascara is erg trendy, alhoewel wel erg veel merken nu met deze vorm komen. Als je hem naast de NYC Big Bold Curl mascara legt zie je dat dit exact dezelfde verpakking is alleen de inhoud verschilt. Niet zo vreemd als je je bedenkt dat het allebei van Coty afkomstig is.


Als eerste de mascara, deze viel me nogal tegen. Het is een typische waterproof mascara.
Op de een of andere manier krijg ik hierbij haast nooit hetzelfde mooie resultaat als ik met normale mascara’s krijg. Hij maakt mijn wimpers dun en ik kan er geen mooie krul mee maken. Wel blijft hij goed zitten!
Met het borsteltje is verder niets mis deze is eenvoudig en groot, het is de inhoud die ik wat minder fijn vind en geen wonderen voor mijn wimpers doet.

Dan de eyeliner, eentje die echt waterproof is kan ik je vertellen. De swatches op mijn hand moest ik er bijna afkrabben want met zeep erover heen wrijven haalde weinig uit.
Ook op mijn ogen moet ik het watje met waterproof make-up remover wat langer laten intrekken alvorens ik ga wrijven. Mijn wing zit aan het einde van de dag nog perfect, precies zoals ik het graag heb.
Iets minder te spreken was ik in eerste instantie over de applicator. Dit is namelijk een erg spits puntje en de mijne staat ook nog wat scheef (niet te zien op de foto). Maar na een aantal keer deze eyeliner gebruikt te hebben kan ik het spitse puntje des te meer waarderen.
Voor gebruik moet je de eyeliner even schudden en dan krijg je een intens zwarte lijn!


V.b.n.b: geen mascara, enkel eyeliner en tot slot de mascara en eyeliner samen.

Op deze spontane foto (met mijn lieve Opa) draag ik de Pump Up Booster eyeliner & mascara, zie je hoe intens zwart de eyeliner is?!

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Mascara € 4,49
Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof Eye Liner € 3,49

Houd je niet van waterproof producten dan zijn er ook gewone non-waterproof varianten te koop van Miss Sporty. Miss Sporty is trouwens te koop bij Etos en DA .

Draag jij vaak waterproof make-up? Waarom wel/niet?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »