Beauty Haar Lichaam Make up Nagel en handverzorging Ogen Overige

Sephora Kerst Collectie, Psychedelic Party

Kerst hoeft zeker niet altijd groen-rood te zijn, dat bewijst Sephora dit jaar! Sephora komt namelijk met een leuke kerstcollectie die vooral opvalt door het zwart-wit-roze thema met pied-de-poule printje. Vandaag laat ik je enkele producten zien.

Allereerst dé knaller wat mij betreft namelijk de color pop-up store, een handzaam palette op het eerste gezicht waar enorm veel kleuren in schuil gaan wanneer je het eenmaal open klapt. Laat het even weten bij de comments indien je hier nog graag een aparte review over zou willen lezen.

Geurkaarsen zijn heerlijk deze donkere dagen, deze van Sephora ruiken vrij sterk en lekker zoet naar aardbeien.

Misschien ga je tijdens de feestdagen wel een nachtje weg en dan zijn deze make-up tasjes in drie verschillende formaten erg handig. Ze zitten aan elkaar gebundeld en helaas kun je het niet tijdelijk losmaken en zul je het door moeten knippen.
Van binnen zijn ze fel roze flueel!


Een beetje extra glitter op je huid mag best zo rond de feestdagen, daarvoor komt deze bodylotion goed van pas. Deze glitter is vrij grof maar laat zich er ook weer redelijk gemakkelijk vvanaf wassen. De lijn heet ‘Chic Guimauve’ en de lotion heeft een warm zoete marshmallow geur.

In deze Surprise Beauty Crackers bevinden zich vier verschillende mini cadeautjes, welke zorgen voor een compleet sterren feest als je ze opent. Er zit een mini buffervijl, haarclipjes, body wash en oogschaduw in verstopt.

De oogschaduw genaamd Starry Sky N07 is erg klein maar wel goed gepigmenteerd.

Color Pop-Up Store €47,70Candle Set €17,90
Make-up Bag Trio €19,00Body Lotion Chic €7,90
Surprise Beauty Crackers €19,00

Dit alles is vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar bij Sephora.

Wat zou jij onder de kerstboom aan willen treffen van de  Psychedelic Party collectie?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »