Beauty Nagel en handverzorging

OPI Avoplex hand- en nagelverzorging

Je handen zijn je visitekaartje, dit vond ik altijd maar onzin toen ik nog flink mijn nagels beet, maar ik geloof er nu toch wel heilig in. Het staat gewoon veel netter als je je handen netjes verzorgd, of je nu wel of niet van nagellak houd. Vandaar dat ik vandaag de verzorging van OPI aan jullie wil laten zien welke ik de afgelopen tijd flink getest heb.

De Avoplex lijn van OPI heet zo omdat het OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex bevat, met diepwerkende antioxidanten, fosfolipiden, vitamines A, B1, B2, D en E, essentiële vetzuren en avocado-olie, die veel lijkt op de huideigen natuurlijke oliën. Je kunt je dus wel voorstellen dat het erg voedend is, precies wat we nu nodig hebben.Wanneer je je handen extra gaat verwennen begin je natuurlijk met het reinigen, hiervoor heeft OPI de Avoplex Liquid Soap. De zeep bevat OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, vitamine E en aloë vera en is dus (voor zeep begrippen) zo slecht nog niet.
Zelf vind ik deze fijn maar ik kan niet zeggen dat ik onwijs veel verschil merk wanneer ik dit product gebruik. (Hier laat ik een mini van 30 ml zien, de originele is 240 ml).


Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub vind ik ergens een beetje onnodig. Ik scrub mijn handen nooit in het bijzonder omdat deze al voldoende gescrubd worden wanneer ik mijn lichaam scrub onder de douche (dan neem ik dat direct mee). Sowieso heb ik vrijwel altijd zachte handen.

Maar dit is wel een prettige scrub, zeker voor je handen omdat deze fijne natuurlijke suikerkristallen bevat. Hierdoor is hij niet te grof en schuurt hij niet te hard. Deze scrub bevat ook OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, voedende jojoba, druivenpitolie, avocado-olie en botanische extracten. Zelf ben ik gewent om scrubs op een natte huid te gebruiken, maar dit product moet je juist aanbrengen op de droge huid.
Wat ikzelf vooral fijn vind aan deze scrub is dat hij een klein beetje vettig is waardoor je absoluut geen trekkerig gevoel hebt na het scrubben.

Van de Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream ben ik echt fan. Deze voelt heerlijk aan op mijn handen, laat geen vervelende vette laag achter maar zorgt er wel voor dat het trekkerige, droge gevoel verdwijnt. Het product smeert fijn uit en trekt snel in.
Sowieso vind ik de geur van de hele lijn erg lekker en niet te sterk aanwezig.
Wat wel opvallend is, is dat er alcohol in dit product zit wat juist uitdrogend werkt. Toch merk ik hier helemaal niets van en maakt hij mijn handen heerlijk zacht.

Avoplex Cuticle Oil to Go, is echt een ideaal product voor onderweg! Door de gemakkelijke verpakking stift je eventjes wat cuticle olie rond je nagelriemen, masseert het in en je kunt weer verdergaan met je werkzaamheden.
Stiekem ben ik vaak een beetje lui als het gaat om het insmeren van mijn nagelriemen maar met dit product is het echt snel gebeurt en er komt geen product onder mijn nagels. Wel moet je even oefenen met het doseren want voor je het weet knijp je er teveel product uit.
Deze ‘pen’ bevat een verzorgende gel met wederom o.a vitamine E, avocado-olie en druivenpitolie. 
Avoplex Liquid Soap € 11,95 (240ml) 
Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub € 14,95 (120ml)
Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream € 12,95
(50ml)
Avoplex Cuticle Oil to Go € 10,95 (7.5ml)

De producten van OPI zijn verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en drogisterijen.

Heb jij al iets van de  Avoplex lijn geprobeerd? Zijn er producten waar je er nieuwsgierig naar bent?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »