L’Oréal Paris, Glam Bronze Wild Instinct Born to be Wild

Wauw wat een beauty was mijn reactie toen ik deze midden in de nacht tegen kwam op de luchthaven na mijn vakantie in Turkije. Jawel in plaats van op een stoeltje te gaan zitten ben ik uiteraard nog even wezen beauty shoppen in de nachtelijke uurtjes. Ik kocht maar heel weinig, dit en een pen die ik later nog zal laten zien. Deze bronzer is gewoon van L’Oreal en o.a. online te koop, kijk en lees mee!


De Glam Bronze producten van L’oréal zijn niet nieuw en ook hier te koop in de winkels. Deze heb ik hier nog nooit in de winkels gezien. Online kon ik er weinig over vinden in Nederland dus roep maar als je het weet! Op Nelly.com is deze versie (Born to be Wild) en de twee andere kleuren genaamd Into the Wild en Walk on the Walk Side te koop, dus je hoeft niet bang te zijn dat je per se naar Turkije moet voor deze beauty.

Maar andere versies zijn dus wel te koop in Nederland en hier zijn veel dames goed over te spreken. Ergens begrijp ik wel waarom omdat je een spiegeltje en kwastje erbij krijgt, het product veel inhoud bevat (7,5 gram) en het pigment goed is maar ook erg prettig te blenden is. Ook is er een groot minpunt aan deze beauty en dat is de spray on, helaas is het patroontje na één keer gebruikt te hebben al verdwenen. Het reliëf blijft gelukkig wel wat langer zitten.
Op zich niet de aller grootste ramp omdat het product dat onder het shimmer patroontje zit ook erg mooi en draagbaar is.

Verder zijn er nog meer bijzonderheden aan dit product zo bevat het namelijk ook SPF10. Handig als je in de struiken van Afrika op zoek bent naar de tijgers, want dat past natuurlijk weer helemaal bij het zonnige thema!
Het kwastje en spiegeltje zijn handig, maar gebruik ikzelf vooral onderweg. Thuis gebruik ik toch liever mijn eigen kwasten en grote spiegel.

Officieel is dit dus een bronzer, maar daarvoor vind ik hem toch net te donker bij mijn huid dus ik gebruik hem graag als blush zoals je op deze foto kunt zien.

Glam Bronze Wild Instinct van L’Oréal Paris is voor €12,50 te koop bij Nelly.com

Heb jij ook een product wat je echt zonde vond om te gaan gebruiken de eerste keer?

No Comments Yet.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *