Beauty Gezicht Haar Overige

Tweezerman limited edition Harajuku Lovers

Een pincet is een pincet, althans dat dacht ik. Natuurlijk heb je wel wat verschil in prijs en zal die van vijf euro beter zijn dan die je gratis krijgt bij een reissetje. Maar dertig euro uitgeven aan een Tweezerman, mij niet gezien! In ieder geval, deze menig had ik tot voor kort want tegenwoordig denk ik hier heel anders over. Lees en kijk mee waarom.

Tweezerman is dus een pincet wat er in principe vrij gewoon uitziet (op de leuke prints na). Maar geen andere vorm heeft dan de pincetten die we allemaal kennen.
Wat Tweezerman zo bijzonder maakt is dat hij de haartjes perfect beetpakt. Je hoeft dus niet drie keer te trekken om één haar eruit te krijgen. Je pakt het haartje en trekt hem gewoon gemakkelijk eruit.
Dit zorgt ervoor dat je je epileerklusje sneller klaar hebt, maar het zorgt er ook voor dat je niet onnodig pijn hoeft te lijden.
De pincetten zijn niet zo zwaar en liggen fijn in de hand, ik krijg niet zo snel kramp merk ik.

Nu komt Tweezerman met een nieuwe limited edition reeks; Harajuku Lovers. Dit unieke design is geïnspireerd op de Harajuku Girls, de regelrechte hit uit Japan. De Harajuku Lovers popjes zijn uniek, vrolijk, opvallend en onweerstaanbaar schattig. Deze praktische Tweezers zijn er in verschillende kleuren. Elk poppetje heeft een eigen karakter, mijn poppetje heet Love.

Deze limited edition Harajuku Lovers zijn voor €29,95 te koop bij Douglas.

Wat voor soort pincet gebruik jij tijdens het epileren?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »