Haar

Extensions Luxury For Princesses

Zelf draag ik al een ruime tijd extensions. Ik ben hiermee begonnen toen mijn haren steeds dunner worden door het ziekzijn. Ik baalde er destijds zo enorm van dat mijn haren zo dun werden, ze werden namelijk niet meer mooi lang en daardoor moest ik ze afknippen.
Ik kocht daarom clip ins, waar ik in ditartikel al eens over vertelde. Deze waren echter aan vervanging toe en ik besloot die van Luxury For Princesses te testen.

 
 
Laten we beginnen met het merk Luxury For Princesses, want wat een toepasselijke naam is dat. Het is ook echt een luxe voor prinsesjes om zulke prachtige lange lokken te hebben.
Ze hebben drie verschillende pakketten met extensions: 120, 160 en 180 gram. Zelf test ik in dit artikel de 180 gram versie in de kleur: Darkest brown. De hoeveelheid staat los van de lengte, want het gaat om de hoeveelheid haar en dus om de totale dikte van de extensions.
Zelf heb ik vrij dun haar en indien ik het natuurlijk wil laten ogen, zal ik niet alle extensions van mijn 180gram pakket moeten dragen.
 
 
De set wordt geleverd in een plastic verpakking, welke je aan de onder- of bovenkant kunt openen. Om hygiënische redenen zitten de extenions aan elkaar geknoopt door middel van een gouden koord, dit is als het ware een soort zegeling.
Er zitten tien stroken in een set die variëren van één tot meerdere clips per strook.
De haren zijn in principe steil met een lichte slag en ze zijn zo’n 57,2 cm lang, dit is onwijs lang kan ik je vertellen! In tegenstelling tot mijn vorige extensions zijn deze mooi tot aan het einde en zou je ze niet hoeven afknippen vanwege dode punten. 
  
Zelf ben ik erg te spreken over de kwaliteit van de haren. Het zijn mooie natuurlijke haren, dus je kunt er alles mee doen wat je met je eigen haren ook zou doen. Alleen moet je er wel rekening mee houden dat de schade niet hersteld kan worden, omdat het natuurlijk dood materiaal is wat nooit meer aangroeit.
Het enige minpunt dat ik heb over deze extensions is de kleur, deze krijg ik namelijk niet perfect. Er blijft (ondanks het verven) een kleurverschil wat ik zelf storend vind.
Voor €115,00 zijn deze extensions -en vele andere kleuren- te koop bij Luxury For Princesses.
Zou jij graag clip in extensions dragen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Translate »